26.06.12

Comencen les activitats de les Seleccions Catalanes reconegudes als casals de la Fundació Pere Tarrés

El beach tennis ha estat el primer esport que han practicat els nens

Les Seleccions Catalanes ja han arribat als casals d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. Gràcies a l’acord de la Plataforma ProSeleccions amb aquesta entitat, els nens dels casals de les escoles Duran i Bas i Fructuós Gelabert de Barcelona i del de Sant Just Desvern ja han descobert el beach tennis. Tot i ser un esport que, com el seu nom indica, es practica normalment a la platja, en els casals se n’ha practicat una versió adaptada als patis d’escola.

D’aquesta manera, els nens han pogut descobrir un dels esports en què la Selecció Catalana pot competir de manera oficial. Els propers esports que gràcies a les federacions i a la Plataforma ProSeleccions arribaran als casals són el korfbal, el criquet i el tamborí.

En aquest enllaç trobareu el llistat de casals, el preu i la manera de formular la inscripció. Recordeu que si sou col·laboradors de la Plataforma o federats a les Federacions i associacions reconegudes teniu un 5% de descompte. No us oblideu de fer-ho constar!