25.06.12

El Voltregà guanya l’Open Internacional femení Fecapa 2012 d’hoquei patins

La Selecció Catalana ha estat segona, seguida de Catalunya sub-19 i Xile

El Club Patí Voltregà s’ha proclamat campió de l’Open Internacional Femení Fecapa 2012, que s’ha disputat a Sant Hipòlit de Voltregà el divendres i el dissabte. La diferència de gols durant la competició ha estat determinant, ja que les osonenques havien empatat a punts amb la selecció de Catalunya, amb qui van igualar a 2 el primer partit.

Les jugadores del Voltregà han fet valer els seus 8 gols a favor i només 2 en contra per obtenir el títol, superant els 10 i 8 de la selecció catalana. Per darrere de l’equip osonenc i de la Selecció Catalana absoluta han quedat la sub-19 i Xile, que no ha pogut sumar cap punt. Les màximes golejadores de la competició, amb 4 gols, han estat la jugadora de la Selecció Catalana, Maria Díez, i la jugadora de Catalunya sub-19, Laia Castro. La portera que ha encaixat menys gols ha estat Laia Vives, del CP Voltregà.

Una vegada més, aquesta competició ha posat de manifest l’alt nivell de l’hoquei sobre patins català, tant en categoria absoluta com amb unes joves jugadores que demostren que, més que projecció de futur, són ja un present per seguir posant l’hoquei sobre patins de Catalunya al Món.