25.06.12

Catalunya vol viure en llibertat

El 9 Esportiu i altres diaris del mateix grup editorial mostren suport a les Seleccions Catalanes

El 9 Esportiu, El Punt Avui, L’Econòmic, Presència i Catalonia Today han engegat una campanya de suport a les Seleccions Catalanes i per fer d’altaveu de les reivindicacions del poble català. La portada de diumenge del diari esportiu, amb el titular “Ni Espanya ni França” ha significat el tret de sortida a un seguit de reivindicacions que inclouran un concert el 29 de juliol a la Devesa de Girona (exactament 20 anys després del que es va fer abans dels Jocs Olímpics de Barcelona) i l’acte final, l’11 de setembre de 2014.

Cadascuna de les publicacions esmentades anteriorment incorporaran una secció en què explicaran els moviments i les novetats relacionades amb l’eslògan “Catalunya vol viure en llibertat”. En el cas d’El 9, es dedicarà una atenció especial a les Seleccions Catalanes reconegudes i a les que encara no ho són, defensant en tot moment el dret de tots els esportistes catalans de competir en llibertat amb el seu equip nacional, el català.

El concert del 29 de juliol a la Devesa de Girona se celebrarà en el mateix escenari on exactament 20 anys enrere 15.000 espectadors van expressar el malestar dels catalans amb les detencions d’independentistes practicades pel jutge Garzón poc abans dels Jocs Olímpics de Barcelona. El concert del 29-J comptarà amb la participació de diversos artistes destacats de la música en català com Brams, Macedònia, Els Catarres, Santi Arisa o Quico Pi de la Serra, entre d’altres que s’aniran confirmant els propers dies.

Podeu trobar-ne més informació als següents enllaços:

Catalunya vol viure en llibertat

Un diari, una nació, una selecció (El 9 Esportiu)

Vint anys després del concert del 92 (El Punt Avui)