22.06.12

Les Seleccions Catalanes reconegudes, presents als casals i colònies de la Fundació Pere Tarrés

Amb descompte pels col·laboradors de la Plataforma i federats de les Federacions i associacions reconegudes

La Plataforma ProSeleccions col·laborarà amb la Fundació Pere Tarrés en els casals i les colònies d’aquest estiu per ajudar a popularitzar els esports en els que Catalunya competeix a nivell internacional. D’aquesta manera, alguns d’aquests esports tindran presència en les activitats que organitzi la Fundació, i com a contraprestació els col·laboradors de la Plataforma i els federats dels esports reconeguts obtindran un 5% de descompte en els casals i les colònies.

Els esports que tindran presència en les activitats dels casals i les colònies són el beach tennis, el korfbal, el criquet i el tamborí. Els casals que aproparan aquests esports als nens són els de les escoles Duran i Bas i Fructuós Gelabert, de Barcelona, i el de Sant Just Desvern. El beach tennis hi serà la setmana del 25 al 29 de juny. El korfbal, del 2 al 6 de juliol, i el dimecres 11 o el dijous 12 del mateix mes també tindrà presència a les colònies que es fan a Planoles. En el cas del criquet, serà als casals del 9 al 13 de juliol i el dijous 12 a les colònies de La Conreria de Tiana. Finalment, es faran tallers de tamborí als casals del 16 al 20 de juliol, i el 28 de juny haurà estat present a les colònies de Calafell.

En aquest enllaç trobareu el llistat de casals, el preu i la manera de formular la inscripció. Recordeu que si sou col·laboradors de la Plataforma o federats a les Federacions i associacions reconegudes teniu un 5% de descompte. No us oblideu de fer-ho constar!