21.06.12

Francisco Suárez representarà Catalunya al Mundial juvenil de bowling

La competició començarà diumenge a Tailàndia

Francisco Súarez representarà la Federació Catalana de Bitlles i Bowling al 12è Campionat del Món juvenil que tindrà lloc a les instal·lacions de Blu-O Paragon Bowling Center de Bangkok (Tailàndia), del 24 de juny al 3 de juliol. En aquesta competició hi prendran part un total de 295 esportistes (189 nois i 106 noies ) de 50 federacions del món.

Suárez, un jove jugador de només 16 anys, competirà en les diferents proves per aconseguir una plaça entre els 24 millors que disputaran el màster. L’acompanyarà l’entrenador i jugador de la selecció absoluta Marcial Ovide. Cal recordar que en el darrer Campionat d’Europa juvenil Suárez va acabar en 16a posició en la categoria individual.

Podreu consultar els resultats de la competició al lloc web oficial.