19.06.12

Les Seleccions Catalanes, focus d’atenció a Sitges

Dijous es farà un debat sobre les Seleccions Catalanes i es projectarà el Fora de Joc

L’Ateneu Popular de Sitges acollirà aquest dijous a les 8 del vespre una xerrada sobre les Seleccions Catalanes, amb la presència del vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Sergi Blázquez, que explicarà la situació actual dels nostres equips nacionals. També es projectarà el documental Fora de joc, en què s’expliquen les traves que posa el govern espanyol a les federacions catalanes que volen ser reconegudes internacionalment.

L’Ateneu Popular també ha promogut per només dos dies més tard, el dissabte 23, una trobada d’estelades al Baluard de Sitges per reivindicar les Seleccions Catalanes en el mateix escenari on s’ha rodat l’anunci de la selecció espanyola de futbol en l’Eurocopa.