18.06.12

Les Seleccions Catalanes, a debat a Mataró

Dimecres es farà un acte de suport i es projectarà el Fora de Joc

Aquest dimecres a les 19.30h el Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró acollirà un acte en suport a les Seleccions Catalanes en el que sota el títol “Una nació, una selecció” projectarà el documental “Fora de joc” i es debatrà sobre els nostres equips nacionals. Els ponents seran Sergi Blázquez (vicepresident de la Plataforma ProSeleccions), Jordi Eduardo (president de la Federació Catalana de Futbol Sala) i Ignasi Planas (president de la Federació Catalana de Rugbi).

Els organitzadors volen convidar tothom qui vulgui assistir a aquest acte que també serà un preludi del partit internacional de futbol sala que el 22 de juliol jugaran, també a Mataró, les seleccions de Catalunya i la República Democràtica del Congo. Us hi esperem!