15.06.12

La Plataforma ProSeleccions, protagonista a la presentació del projecte esportiu de l’Assemblea Nacional Catalana

L’acte es farà dilluns al Centre Excursionista de Catalunya (20h)

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes tindrà un paper destacat a la presentació de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). L’acte es farà el proper dilluns 18 de juny a les 20h al Centre Excursionista de Catalunya, i hi intervindrà el vicepresident de la Plataforma ProSeleccions, Sergi Blázquez, que explicarà el valor de les Seleccions Catalanes.

En la presentació també hi haurà membres de l’ANC, de federacions que participen oficialment en competicions internacionals, així com representants d’altres que no ho fan, i atletes que volen sumar-se a la causa. Esportistes per la Independència pretén donar a conèixer els avantatges que comportarà pel món de l’esport el fet de tenir un estat propi, així com mobilitzar i fer créixer l’independentisme en aquest sector.