14.06.12

Col·labora amb la Selecció Catalana de futbol sala!

A través del micromecenatge es pot col·laborar en l’organització d’un partit internacional

El proper dissabte 21 de juliol a les 19.30h la Selecció Catalana de futbol sala jugarà a Mataró un partit amistós contra la República Democràtica del Congo. El partit l’organitza Reagrupament Mataró, amb la col·laboració de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, la Federació Catalana de Futbol Sala i les JERC. Coincidint amb la festa major de la capital del Maresme, serà una bona oportunitat per reivindicar les seleccions catalanes i donar suport a les federacions reconegudes internacionalment.

Per sufragar despeses del partit, s’ha engegat una iniciativa de micromecenatge a través del portal Verkami. En aquest enllaç, tothom qui ho vulgui pot fer una aportació per ajudar a pagar les despeses de l’organització, amb la recompensa de poder veure un partit de la selecció catalana contra un rival tan exòtic com el Congo. L’objectiu final són 1.500 euros, i ja se n’han aconseguit 255.

Aquest és l’enllaç per col·laborar amb l’organització del partit d’una de les nostres seleccions:
http://www.verkami.com/projects/2118-catalunya-r-d-congo-partit-int-de-futbol-sala