14.06.12

Catalunya acull l’Europeu de físic-culturisme

Aquest dissabte Sitges serà la seu de la cita continental

Sitges es convertirà aquest dissabte en la capital europea del físic-culturisme. La localitat del Garraf acollirà el Campionat d’Europa de la modalitat, on hi participaran 85 esportistes de 10 països diferents. Una dels màximes favorites a la victòria final serà la Selecció Catalana, que després de ser tercera en l’anterior Europeu intentarà pujar algun esglaó més al podi.

La competició es disputarà íntegrament el dissabte, a l’auditori de l’Hotel Melià Sitges. Al matí, de nou a dues, hi haurà les semifinals, on els favorits faran mèrits per arribar al moment culminant del campionat, les finals, que començaran a les quatre de la tarda i s’allargaran fins les vuit del vespre. Divendres s’hauran fet els pesatges, els controls antidopatge i la reunió tècnica del comitè de jutges.

Catalunya serà l’amfitriona, però hi haurà nou països més: França, Anglaterra, Bèlgica, Itàlia, Bulgària, Alemanya, Eslovàquia, Hongria i Espanya. Els esportistes de cadascun d’aquests països participaran individualment separats per categories, segons el pes, però a més cada selecció lluitarà per aconseguir el títol continental. Els esportistes catalans que hi participaran han estat escollits a partir dels resultats del Campionat de Catalunya, que es va disputar el passat dissabte a Pallejà.

Per part de Catalunya, aquests són els seleccionats:

Júnior: Teddy Leonard Popa
Màster III: Manuel Velasco i Ricardo Barbeitio
Màster I: José María García i Miguel San Nicolás
Musculades: Isabel Torres i Yolanda Fernández
BodyForm: Yasmina i Jordana de Haro.
Sènior -65 kg: Víctor Corredor i Iván Mejías
Sènior -70 kg: Laratz Domínguez, Javier Mendoza i Francisco Ferraz
Sènior -75 kg: Álvaro Magaña i Miguel Ángel Sánchez.
Sènior -80 kg: Toni Moral
Sènior -85 kg: Josep Camats.
Sènior +85 kg: Omar Tanus, David Gutiérrez i Amadeo Montero.

Fotografia: M. Balaguer.