12.06.12

Catalunya progressa en el Campionat d’Europa femení de bowling

Superat l’equador del torneig, no hi ha hagut resultats destacats

La Selecció Catalana de bowling està complint els pronòstics al Campionat d’Europa femení que es disputa a Tilburg, Holanda. Les representants catalanes (Sandra Torrents, Cristina Sanz, Rosa Mas, Lia Mojarro, Noelia Rastrero i Mònica Boldó) estan aguantant el tipus davant de rivals de molt més nivell, competint amb dignitat. Després de les proves per parelles i trios, el resultats més destacat ha estat una 14a posició d’un dels tercets catalans.

A la prova per parelles, les jugadores catalanes s’han vist superades per rivals de molt més nivell. Així, Rosa Mas i Sandra Torrents han acabat en 28a posició, Lia Mojarro i Cristina Sanz en 45a i Noelia Rastrero i Mònica Boldó en 64a. Les guanyadores finals han estat les sueques Ida Andersson i Joline Persson.

Pel que fa a la competició de trios, l’equip format per Cristina Sanz, Rosa Mas i Sandra Torrents ha acabat en una meritòria 14a posició, per davant d’altres països amb molta més experiència. L’altre tercet català, format per Lia Mojarro, Noelia Rastrero i Mònica Boldó, ha acabat en 27a posició. Encara queden dues proves més per disputar, la d’equips i el Masters, on les jugadores hi participen individualment. La competició acabarà dissabte a la tarda.

Podeu consultar el lloc web oficial a www.ewc2012.eu