11.06.12

Catalunya aconsegueix tres victòries individuals al Campionat d’Europa de biketrial

Rafa Tibau, Gemma Abant i Alan Rovira fan que la Selecció Catalana sigui la millor

El Campionat d’Europa de biketrial que s’ha disputat aquest cap de setmana a la localitat alemanya de Scheibenberg ha deixat la Selecció Catalana com a clara vencedora. Catalunya s’ha imposat en tres de les set categories que hi havia en joc, dues de les quals són les més importants: sènior i fèmines. En aquestes, Rafa Tibau i Gemma Abant van ser clarament superiors als rivals, mentre l’altre títol continental va ser per Alan Rovira en la categoria poussin.

Només dues setmanes després que la seva germana Mireia guanyés la Copa d’Europa, Gemma Abant va demostrar la supremacia de les dues bessones en el biketrial continental. En categoria femenina, també cal destacar la cinquena posició d’una altra catalana, Carla Caballé. A més, Rafael Tibau va aconseguir el primer títol europeu absolut del seu palmarès, on ja n’hi havia un en categoria júnior de fa dos anys. Pel que fa a Alan Rovira, amb només nou anys va superar amb molta autoritat tots els rivals de la categoria poussin, on el també català Max Serra va acabar en tercera posició. Ferran Serra va ser sisè en categoria minime i Àngel Batlle, desè en elite.

Us deixem un vídeo de resum de la competició: