31.05.12

L’estat actual de l’esport català, a debat a la conferència ‘Esport i país’

Josep Lluís Vilaseca en va parlar al Museu Melcior Colet

L’ex Secretari General de l’Esport de Catalunya, Josep Lluís Vilaseca, va oferir ahir al vespre al Museu Melcior Colet de Barcelona una conferència amb el títol “Esport i país”, organitzada per la Fundació Catalana de l’Esport. Vilaseca va repassar diversos moments de la seva etapa com a màxim dirigent de l’esport català i va analitzar el passat, el present i el futur de la cultura esportiva al nostre país.

Vilaseca va remarcar que tot i que la crisi econòmica també afecta l’esport, la tradició històrica de l’activitat física al nostre país ens ha de portar a ser optimistes i mirar més enllà. Una de les aportacions més destacades de la conferència va ser la proposta d’organitzar “un gran congrés català de l’esport, que duri un o dos anys i en que s’analitzi a fons quins han de ser els reptes de futur”.