26.05.12

Gràcies per ser modèlics

La Plataforma ProSeleccions felicita els aficionats desplaçats a Madrid

La final de Copa d’ahir a Madrid ha tornat a demostrar que l’afició catalana, i la del Barça en aquest cas, saben donar exemple a l’hora de comportar-se. Han estat nombroses les provocacions que han arribat durant aquesta setmana des de Madrid, intentant desestabilitzar els seguidors, però no han trobat la resposta que buscaven.

Els aficionats que van viure la final de Copa a l’estadi Vicente Calderón van veure un gran espectacle de futbol i van donar una lliçó de com s’ha d’animar l’equip. Senyeres, ikurrines i estelades van omplir la graderia per animar dos equips de futbol i per reivindicar les seleccions esportives nacionals basca i catalana. També és destacable la celebració dels dos capitans del Barça, Xavi i Puyol, acompanyant la Copa d’una senyera i una ikurrina, les banderes de les dues nacions que jugaven la final.

Gràcies per haver tornat a demostrar que aquesta afició mereix un 10 en animació, festa i reivindicació. Enhorabona!