23.05.12

Catalunya participa al Mundial sub-23 de bowling ninepin

Nina Cardona, Marcel Valera i Ignasi Álvarez són els representants catalans

L’equip de la selecció catalana de bowling ninepin, format per Nina Cardona, Marcel Valera i Ignasi Álvarez, dirigits per Tino Gutiérrez, participa al Campionat del Món (World Ninepin Championship 2012) que es disputa a Bautzen (Alemanya) del 20 al 26 de maig.

Ahir dimarts va tenir lloc la prova individual femenina, on Nina Cardona amb un total de 549 punts es va assegurar el pas a la final de dissabte. Aquest matí Marcel Valera i Ignasi Álvarez han començat la competició amb la prova individual i demà i divendres es disputaran les proves de parelles.

A la competició, hi participen un total de 17 federacions: Àustria, Bòsnia i Hercegovina, Catalunya, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, França, Hongria, Itàlia, Macedònia, Montenegro, Polònia, Romania, Sèrbia i Txèquia.