23.05.12

Catalunya acaba en quarta posició a l’Europeu de futbol sala

Els jugadors de la Selecció van fer un campionat excel·lent

No ha pogut ser. Catalunya no ha aconseguit una medalla al Campionat d’Europa de futbol sala que s’ha disputat a la localitat bielorussa de Brest, tot i que la mereixia. Després d’acabar en primera posició del grup A a la primera fase, la Selecció Catalana va superar Noruega als quarts de final. Malauradament, la injusta derrota contra Txèquia per 1-2 a les semifinals, va deixar molt tocats els nostres jugadors, que en el partit pel tercer i quart lloc van caure contra Rússia per 1-4.

S’ha de dir que el campionat que han realitzat els jugadors catalans ha estat magnífic. En tots els partits Catalunya ha jugat de tu a tu al rival, tot i ser potències del futbol sala i grans favorites a la victòria final, com Txèquia o Rússia. L’afició bielorussa també ha premiat els jugadors amb ovacions al final de cada partit, sobretot després de la immerescuda derrota a la semifinal. La Plataforma ProSeleccions vol felicitar tots els membres de la Selecció Catalana per la bona imatge oferta en l’Europeu i per haver contribuït a portar Catalunya arreu del món. Enhorabona, campions!

La classificació final del Campionat d’Europa ha estat la següent:
1-      Bèlgica
2-     Txèquia
3-     Rússia
4-     CATALUNYA
5-     Bielorússia
6-     Eslovàquia
7-     Noruega
8-     Ossètia del Sud
9-     Letònia