20.05.12

La Plataforma ProSeleccions parla al Congrés dels Diputats

En un acte conjunt amb ESAIT i Siareir@s Galeg@s i amb el suport de diversos diputats

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes oferirà una roda de premsa aquest migdia a les 12.30h al Congrés dels Diputats juntament amb les altres entitats civils que defensen les seleccions esportives nacionals, ESAIT (País Basc) i Siareir@s Galeg@s (Galícia). L’acte servirà per reivindicar el dret de les seleccions esportives basques, catalanes i gallegues a competir internacionalment de manera oficial. Aquest acte comptarà amb el suport dels partits polítics gallecs, bascos i catalans que defensen aquest dret i que subscriuen el manifest que llegirem. Hi haurà un torn obert de preguntes i al final de l’acte es farà una foto commemorativa entre els membres de les plataformes i els diferents membres polítics. Coincidint amb la final de la Copa que disputaran el Barça i l’Athletic Club de Bilbao, també farem una crida a les aficions dels dos equips.