17.05.12

Les sensacions de… Toni Téllez

El porter de Catalunya està sent la revelació de l’Europeu

“Em feia moltíssima il·lusió jugar aquest Campionat d’Europa. La veritat és que venia molt preparat, però era conscient que m’hauria de compaginar la responsabilitat de defensar la porteria de Catalunya amb el meu company Javi Martínez. Crec que les coses ens estan sortint molt bé perquè aquesta selecció és una pinya. Tots estàvem convençuts que podíem fer alguna cosa gran. He tingut la sort d’aturar el penal que ens ha donat el passi als quarts de final. Intentarem seguir pel mateix camí i fer que els seguidors catalans estiguin orgullosos de tots nosaltres.”

A més, aquí podeu veure el resum del partit d’ahir en què Catalunya va empatar 2-2 amb Rússia, i la tanda de finals que va donar als jugadors catalans la primera posició del grup.