14.05.12

Lloret de Mar acollirà el Campionat d’Europa de ball esportiu

Firmat el conveni entre l’ajuntament i el president de la federació catalana

Lloret de Mar esdevindrà la capital europea del ball esportiu el proper mes de novembre. La localitat selvatana organitzarà el Campionat d’Europa de Line Dance i Country Western, on es disputarà un Team Match internacional amb la participació de la Selecció Catalana. L’Ajuntament de Lloret de Mar i la Federació Catalana de Ball Esportiu van signar divendres passat el conveni de col·laboració per preparar aquesta important competició.

D’altra banda, aquest cap de setmana també s’ha disputat a Lloret de Mar una prova de l’UCWDC Star’s Line 2012, puntuable per la Copa d’Europa i del Món. Hi ha participat esportistes de Catalunya, França, Letònia, Irlanda, Holanda, Bèlgica i Anglaterra. D’entre els esportistes catalans, en destaquen Mireia Alonso, amb categoria de Superstar, i Èric Olivera, campió del Món el 2010. L’excel·lent organització de la competició fa confiar als membres de la Federació Catalana de Ball Esportiu que el Campionat d’Europa del novembre serà tot un èxit.