14.05.12

Avui comença el Campionat d’Europa de futbol sala

Catalunya debutarà demà a la tarda contra Ossètia del Sud

Aquesta tarda ha començat el X Campionat d’Europa de futbol sala, que es disputa fins dissabte a la ciutat bielorussa de Brest. En la jornada inaugural la Selecció Catalana descansa, però sí que s’enfronten els dos altres rivals del seu grup, Rússia i Ossètia del Sud. A més, en aquest primer dia de competició, també es juguen els partits Eslovàquia-Bèlgica i Noruega-Bielorússia.

La Selecció Catalana s’estrenarà demà a les 15.30h (hora catalana) contra Ossètia del Sud. L’entrenador català, Juan Antonio Fernández, considera que “és molt difícil determinar el nivell dels rivals, tot i que a priori Noruega, la República Txeca i Bielorússia parteixen com a favorits”. Podeu consultar aquí la llista de convocats de Catalunya per participar a la competició.

Us informem que el portal web Tut.by oferirà en directe tots els partits. A més, recordem que podeu tornar a veure el vídeo de la prèvia del Campionat d’Europa amb els jugadors de la Selecció Catalana: