10.05.12

Preparats pel Campionat d’Europa de futbol sala

La Selecció Catalana viatjarà diumenge a Bielorússia i debutarà dimarts

Els components de la Selecció Catalana ja estan preparats per afrontar la important cita de la setmana que ve. Dilluns comença el Campionat d’Europa a Brest, Bielorússia, i els jugadors catalans confien que la bona actuació al darrer Mundial, on van arribar als quarts de final, els doni empenta per tenir opcions de disputar el títol continental.

L’expedició catalana sortirà diumenge al matí cap a Bielorússia, on dimarts s’estrenarà a l’Europeu. El primer rival serà Ossètia del Sud, un país amb un bon planter de jugadors. Dimecres Catalunya s’enfrontarà a Rússia, l’equip que posseeix més títols continentals i, conseqüentment, un dels grans favorits per aconseguir la victòria final.

En les setmanes prèvies a la competició, el seleccionador català Juan Antonio Fernández ha fet diversos entrenaments de preparació per acabar de confeccionar la llista definitiva de convocats i per conjuntar tots els jugadors. La Plataforma ProSeleccions ha estat present en un d’aquests entrenaments per copsar les sensacions i les il·lusions dels nostres esportistes. Ho podeu veure al següent vídeo: