26.04.12

Torna la revista Selecciona’t!

La revista de la Plataforma ProSeleccions es publicarà en format digital el 2 de maig

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes torna a editar la revista Selecciona’t, de la qual ja se n’havien publicat 41 números. En aquesta nova etapa, la revista s’adapta a les noves tecnologies i pren un nou format, digital, per facilitar l’accés a més gent. El primer exemplar d’aquest nou cicle es publicarà el dimecres 2 de maig. Cada mes s’oferirà un repàs al més destacat de les Seleccions Catalanes i s’incorporaran noves seccions a la revista. D’aquesta manera, la Plataforma ProSeleccions continua apostant per la presència a la xarxa, com ho demostren els gairebé 20.000 seguidors a la pàgina de Facebook i els més de 5.000 a Twitter.

Com ja venia sent habitual, a cada número hi haurà una entrevista amb alguna personalitat de la cultura, l’esport o la societat. En el d’aquest mes de maig, els entrevistats són els components d’Els Amics de les Arts, un dels grups de música en català amb més èxit del moment. Ells s’afegeixen a una llarga llista d’entrevistats, entre els que hi ha Ferran Adrià, Pasqual Maragall, Sandro Rosell, Jaume Roures o Mireia Belmonte. A més, continuem apostant per l’opinió dels periodistes més rellevants. En aquesta ocasió, el director d’El Món a RAC1, Jordi Basté, reflexiona sobre una experiència personal a l’article “Tots som Fresno”.

Us convidem a descobrir la revista Selecciona’t i a fer-ne difusió.