23.04.12

Èxit del Trofeu ProSeleccions Catalanes – Memorial Josep Sunyol

Cinquena edició d’aquest torneig de futbol 7 que organitza la PBCSJ

Les instal·lacions esportives del Clot de la Mel, a la Vila Olímpica de Barcelona, han acollit aquest dissabte la cinquena edició del Trofeu ProSeleccions Catalanes, organitzat per la Penya Barcelonista Creu de Sant Jordi, que a més aquest any, com a novetat, també rep el nom de Memorial Josep Sunyol.

L’equip guanyador ha estat la Penya Barcelonista Sant Antoni, que a la final es va imposar a l’equip dels organitzadors. Cal destacar la presència del delegat de penyes del Futbol Club Barcelona a Barcelona Occidental, Salvador Balsells, que va lliurar la placa als guanyadors del torneig juntament amb Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.