23.04.12

Catalunya guanya quatre medalles a la Copa del Mediterrani

Sandra Torrents i Marcial Ovide han estat els dos jugadors de la Selecció Catalana que han pujat al podi

Després de quatre dies de competició a San Marino, la Selecció Catalana de bowling en torna amb un balanç prou satisfactori, tot i que una mica més curt del desitjat:quatre medalles, dues d’or, una de plata i una de bronze. Sandra Torrents n’ha aconseguit dues d’or i una de bronze i Marcial Ovide la de plata.

Dues de les quatre medalles han estat en categoria individual. Sandra Torrents va ser la millor de les 24 jugadores que van participar a la competició i va guanyar amb molta superioritat, fent sonar Els Segadors al podi. En total, va aconseguir 1.343 punts, amb una mitjana de més de 223 a cada partida. En aquesta mateixa prova, l’altra jugadora catalana, Cristina Sanz va estar a punt de pujar al podi, però un mal final la va deixar en quarta posició amb el 1.152 punts, a només dos de la medalla de plata.Pel que fa als homes, Marcial Ovide va ser segon amb 1.411 punts, 37 menys que Maurizio Celli. Ovide va tenir opcions d’aconseguir la medalla d’or fins al final, però el jugador italià va fer unes últimes partides molt bones i una partida perfecta (300 punts) que el van alçar a la victòria. L’altra jugador català, Raúl Gálvez, va ser 19è amb 1.140 punts.

Les altres dues medalles van ser també per Sandra Torrents. A la categoria All Events va guanyar un altre or com a conseqüència d’haver estat la jugadora amb més punts sumades totes les categories i al Masters, on hi participen els vuit jugadors amb més resultats a les proves anteriors, va sumar un bronze en arribar les semifinals. En aquesta mateixa prova, Cristina Sanz no va poder passar dels quarts de final, el mateix resultat que va aconseguir Marcial Ovide, que va caure contra el guanyador d’aquesta prova, el grec George Stefanidis.

En les altres categories, Catalunya va estar en les primeres posicions i a punt d’aconseguir pujar al podi. Per parelles, les dones van ser setenes i els homes sisens. Per parelles mixtes, Sanz i Gálvez van acabar en sisè lloc i Torrents i Ovide quinzens. Per equips, el quartet de la Selecció Catalana confiava en pujar al podi, però finalment es van haver de conformar amb la cinquena posició.

Podeu consultar tots els resultats de la competició al lloc web oficial de la Copa del Mediterrani.
http://www.fsb.sm/15-mediterranean-challenge-cup/

A més, podeu veure el lliurament de medalles a Sandra Torrents i Marcial Ovide.