18.04.12

El bowling català, a la conquesta del Mediterrani

Els 4 jugadors de la Selecció Catalana lluitaran per les medalles a la Copa del Mediterrani

Raúl Gálvez, Marcial Ovide, Cristina Sanz i Sandra Torrents són els components de la Selecció Catalana de bowling, que participarà a la Copa del Mediterrani que comença avui dimecres a San Marino. Entrenats per Luz Adriana Leal, aspiren a ampliar el nombre de medalles que acumulen en aquesta competició, on hi participen des del 2009 En les tres edicions anteriors n’ha aconseguit 13: 2 d’or, 6 de plata i 5 de bronze. Un total de 13 països de la riba del Mediterrani prendran part en la competició. A banda de Catalunya, també hi seran Croàcia, Xipre, França, Gibraltar, Malta, Itàlia, Tunísia, Turquia, Grècia, Israel, Eslovènia i l’amfitrió, San Marino.

La competició es jugarà en un format en què no hi haurà fases finals. En cada modalitat, cada jugador o cada equip jugarà sis partides i, un cop acabades, la formació que tingui més punts serà la guanyadora. Avui dimecres s’inicia la disputa de les medalles amb la prova individual. Dijous es jugarà en la categoria de parelles, divendres en parelles mixtes i dissabte per equips i el Master, on hi participaran els que hagin obtingut millors resultats en les modalitats anteriors.

Podeu trobar més informació al lloc web oficial de la Federació de San Marino.

També podeu veure un reportatge que hem elaborat a la Plataforma ProSeleccions amb els nostres representants a la Copa del Mediterrani, parlant de la competició i del nivell actual del bowling a Catalunya. Esperem que us agradi i que els nostres esportistes tornin de San Marino havent aconseguit molts èxits!