04.04.12

La samarreta reivindicativa del Llagostera ja té propietari!

Toni García ha estat el guanyador d’un sorteig amb 332 participants

Després de dues setmanes en què els fans de la pàgina de facebook ‘Seleccions Catalanes’ han pogut inscriure’s al sorteig, la samarreta reivindicativa de la UE Llagostera ja té un guanyador. Toni García, de Malgrat de Mar, ha estat l’afortunat que s’endurà aquesta samarreta que conté l’estelada al coll i el lema ‘Som una nació, nosaltres decidim’ a una de les mànigues. Cal destacar la bona participació, ja que finalment 332 persones s’han apuntat al sorteig.

D’altra banda, encara podeu veure al canal de YouTube de la Plataforma ProSeleccions el vídeo que vam enregistrar el 17 de març a Llagostera. En aquesta gravació, la presidenta, Isabel Tarragó, i l’entrenador, Oriol Alsina, defensen els drets de Catalunya i de les Seleccions Catalanes. En menys de dues setmanes, ja ha tingut 1.300 visites.