04.04.12

Bon inici de la Selecció Catalana al Campionat d’Europa Juvenil de bowling

Francisco Suárez ocupa un lloc de privilegi per disputar el Masters

Pràcticament s’ha arribat a la meitat de la competició al Campionat d’Europa Juvenil de bowling. Els tres representants de la Selecció Catalana, Sergi Montanya, Francisco Suárez i Lia Mojarro estan fent un bon paper després de 9 partides disputades. De moment s’ha jugat la competició per parelles i mitja ronda per equips. Encara queda completar aquesta última, la competició individual i el Masters, on hi participaran els jugadors més regulars en les anteriors.

A la competició per parelles, Suárez i Montanya van acabar en 28a posició amb 2232 punts, a 350 de l’equip suec, que va ser el millor en la primera fase. Malgrat tot, el títol en aquesta modalitat va ser per Finlàndia, que es va imposar a la final a Noruega per un ajustat 391-388. Pel que fa a Lia Mojarro, va participar fent parella amb la noruega Sandra Bakken. Malgrat tot, en ser jugadores de països diferents, no van tenir un registre en la classificació, però si van acumular als punts de cara a la classificació pel Masters.

El mateix passa en la competició per equips, on Catalunya no és representada a la classificació perquè no arriba als quatre participants que formen un equip. De moment s’han jugat tres de les sis partides d’aquesta modalitat, i el més destacable és la millora de Lia Mojarro. De moment, Suècia és la gran dominadora i encapçala la classificació masculina i la femenina.

El Masters el disputaran els 24 millors jugadors en categoria masculina i les 24 millors en la femenina, sumats els punts de cadascun en les modalitats individuals, per parelles i per equips. De moment, Francisco Suárez és l’únic dels catalans que podria disputar-lo, ja que després de 9 partides ocupa la 19a posició. Lia Mojarro és la 38a i Sergi Montanya el 77è.

Podeu veure un moment de la final per parelles masculina en aquest vídeo: