02.04.12

Tres catalans participen al Campionat d’Europa Juvenil de bowling

Lia Mojarro, Francisco Suárez i Sergi Montanya representen la Selecció Catalana

La ciutat danesa d’Aalborg acull des d’avui fins el proper diumenge 8 d’abril el Campionat d’Europa Juvenil de bowling. En aquesta competició, Lia Mojarro en categoria femenina i Francisco Suárez i Sergi Montanya en la masculina esperen fer un bon paper defensant la Selecció Catalana i classificar-se per la ronda final. Els entrena Marcial Ovide, que encapçala l’expedició.

Dissabte van arribar tots els participants i ahir diumenge es van fer els entrenaments previs a la competició. Els jugadors participaran en tres modalitats: individual, per parelles i per equips de quatre. A cada modalitat, cada jugador disputarà sis partides, per la qual cosa se n’acabaran jugant 18. Els millor classificats passaran a la ronda de semifinals. A més, els jugadors que obtinguin millors resultats combinant totes les modalitats, participaran als Masters.

Avui i demà es disputaran les proves de parelles, dimecres i dijous per equips i divendres i dissabte els jugadors competiran individualment. Els Masters es començaran a disputar dissabte al vespre i diumenge es proclamaran els campions absoluts. Des de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling es considera que els jugadors catalans tenen opcions de fer un bon paper i classificar-se per les semifinals, però aconseguir una medalla seria una sorpresa. Esperem que superin les expectatives i algun d’ells aconsegueixi pujar al podi defensant la Selecció Catalana!

Podeu trobar més informació al lloc web oficial del torneig.

També podeu seguir els resultats de les partides en directe.