26.03.12

Marçal Moré s’endú l’Open Catalunya de Pitch & Putt

El jugador ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada

En un final ple d’emoció, Marçal Moré ha aconseguit el seu tercer títol d’Open Catalunya de pitch & putt. El jugador del P&P Fornells va guanyar per davant de Marc Lloret, Èric Puig i Fernando Cano. En categoria femenina la guanyadora va ser la lleidatana Abby Nachshon, mentre Dermot Wogan va ser el campió de la categoria sènior.

Tot i que al principi de l’última volta era segon, una targeta de 50 cops va permetre a Marçal Moré avançar Marc Lloret, que en va sumar 54. Al final, 149 per Moré i 152 per Lloret. Darrere d’ells, Èric Puig i Fernando Cano van empatar a 153 cops cadascun, i Albert Gironès i Mark Millar a 154. Moré ha guanyat la meitat dels Open Catalunya disputats, el 2008, el 2011 i el 2012.

En categoria femenina la guanyadora va ser Abby Nachshon, que també s’havia endut el títol l’any passat. En un frec a frec amb Pilar Montero, Nachshon va acabar completant les tres voltes en 171 cops, mentre Montero en va necessitar dos més. A la categoria sènior, Dermon Wogat va ser el millor amb 166 cops, un menys que Francesc Gaset i tres menys que el noruec Anders Christian Juel.

Podeu consultar tots els resultats de la competició al web de la Federació Catalana de Pitch & Putt.