22.03.12

Tot a punt pel 6è Open Catalunya de Pitch & Putt

Es disputarà a Lloret de Mar durant el cap de setmana

El proper cap de setmana del 24 i 25 de març es jugarà al camp del Pitch & Putt Papalús de Lloret de Mar la sisena edició de l’Open Catalunya, competició del calendari de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA).

A l’Open hi participaran un total de 126 jugadors i jugadores d’Irlanda, Suïssa, Holanda, Noruega, Andorra, Galícia i Catalunya. A causa de l’alta inscripció de jugadors internacionals es va canviar el format per a poder permetre’n la màxima participació. La majoria de jugadors catalans van haver de disputar una fase prèvia per a classificar-se. Dels 45 jugadors catalans, en destaca la presència de Fernando Canó, vigent campió del món individual, Marçal Moré, guanyador de l’Open Catalunya 2011, Daniel Giménez, guanyador de l’Open d’Andorra 2011 i Marc Lloret i Antonio Penalva preseleccionats per a la Copa del Món que es jugarà l’agost a Irlanda.

La competició es jugarà a 3 voltes, és a dir a un total de 54 forats, dels quals 36 es jugaran dissabte i els darrers 18 diumenge. La competició es juga amb normes internacionals, és a dir tres pals i un recorregut màxim de 1.200 metres i forats de com a molt 90 metres. S’espera que no sigui fins els darrers forats que es decideixi el guanyador. A més de la categoria absoluta, l’Open també tindrà premis per a la categoria sènior, femenina i juvenil.