22.03.12

El Llagostera, compromès amb el país i amb les Seleccions Catalanes

L’equip de moda del futbol català defensa Catalunya a tot arreu

La UE Llagostera està vivint un somni. Després d’haver pujat cinc categories en set temporades, enguany debuten a la Segona Divisió B. Després d’un mal inici, han protagonitzat una remuntada extraordinària que els ha deixat en llocs de promoció d’ascens, quan falten menys de dos mesos per acabar la lliga. El més rellevant de tot plegat és que la presidenta Isabel Tarragó i l’entrenador Oriol Alsina han defensat sempre els drets de Catalunya com a nació i el reconeixement de les Seleccions Catalanes en tots els esports.

El passat cap de setmana la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes ha entrevistat els dos artífexs d’aquest ‘somni llagosterenc’, Tarragó i Alsina, i ho ha enregistrat per fer-ne un reportatge en vídeo. Durant aquest reportatge, la presidenta i l’entrenador manifesten l’esperança de poder veure algun dia la Selecció Catalana de futbol competint oficialment, com ja ho fan les de 21 altres esports, i expliquen que llueixen amb orgull la samarreta que incorpora l’estelada i el lema “Som una nació, nosaltres decidim”.

A més, la Plataforma Pro Seleccions sorteja una samarreta reivindicativa entre tots els seguidors de la pàgina ‘Seleccions Catalanes’ de Facebook. Per aconseguir-la només heu de fer clic a ‘M’agrada’ i participar en la promoció a través d’aquest enllaç.

Aquí podeu veure el reportatge: