20.03.12

Laura Damont guanya l’Open de Gibraltar

La jugadora catalana també s’ha classificat pel Winmau World Masters

Aquest dissabte s’ha celebrat el 9è Open Internacional de Gibraltar, competició puntuable per al rànquing de la World Darts Federation, on la jugadora catalana Laura Damont s’ha proclamat campiona. Damont, que pertany al CEDSAB de Sant Andreu de la Barca, ha aconseguit aquest prestigiós trofeu i la classificació per participar al Winmau World Master, on hi participen alguns dels millors jugadors del món.

Amb aquest triomf, Laura Damont es consolida com una de les esportistes catalanes amb un futur més prometedor. L’any passat es va proclamar campiona de Catalunya i va participar a la Copa del Món amb la Selecció Catalana. Esperem que pugui representar amb orgull Catalunya al Winmau World Masters i hi faci un bon paper.