19.03.12

Clara Guerrero guanya a l’European Women’s Masters de bowling

La jugadora colombiana es va imposar a la final a la danesa Mai Ginge Jensen

La colombiana Clara Guerrero s’ha endut el VIII European Women’s Masters que la Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha organitzat des de dijous fins diumenge a les pistes del Bowling Pedralbes de Barcelona. A les semifinals, Guerrero va superar la sueca Rebecka Larsen per 2 victòries a 1 i la danesa Mai Ginge Jensen es va desfer de l’alemanya Birgit Poeppler per 2 a 0.

Pel que fa a les jugadores de la Selecció Catalana, la més destacada va ser Cristina Sanz, que va ocupar la 33a posició, i Sandra Torrents, 36a. La Federació Catalana de Bitlles i Bowling fa un balanç molt positiu d’aquesta edició, en què ha destacat l’alt nivell de les participants. Una bona mostra n’és la partida perfecta (300 punts) que va aconseguir Birgit Poeppler a la sèrie de classificació.

Podeu trobar tota la informació de la competició a la pàgina web del torneig.

Aquí podeu veure un resum del torneig: