13.03.12

Decidida la seu del Mundial femení de futbol sala

La ciutat colombiana de Barrancabermeja acollirà la competició l’abril del 2013

La Federació Colombiana de Futbol Sala ha decidit que Barrancabermeja sigui la seu de la segona edició de la Copa del Món femenina. Ja se sabia que el país sud-americà acolliria la competició, però faltava acabar de triar una ciutat. D’aquesta manera, després del Mundial masculí del 2011, Colòmbia repetirà com a país organitzador de la cita mundialista.

Del 21 al 27 d’abril del 2013 el pavelló Luis F. Castellanos de Barrancabermeja serà l’escenari de tots els partits del Mundial. El president de la Federació Colombiana, Manuel Sánchez Aguirre, considera que s’hi hauran de fer remodelacions, però confia que aquest any de marge de què disposen sigui suficient.

Hi participaran dotze equips que es decidiran segons els resultats a les competicions continentals. La Selecció Catalana hi prendrà part com a vigent campiona. En l’anterior i única edició del Mundial, les nostres jugadores es van imposar a la final a Galícia per 4-0, mentre Colòmbia va ser tercera després de superar 6-4 a Rússia a la consolació.