09.03.12

Comença la lliga de tamborí

6 equips masculins i 5 femenins participen a la 3a Lliga Catalana

Demà dissabte començarà la 3a Lliga Catalana de tamborí, un dels esports on la Selecció Catalana pot competir de manera oficial. Enguany sis equips masculins i cinc femenins participaran a la màxima competició del nostre país. Seran onze en total, quatre més que l’any passat. Pel president de la Federació Catalana de Tamborí, Jordi Moncusí, “la incorporació de dos clubs nous, el Farola i el Vilafranca, millorarà el nivell de la lliga i n’afavorirà la competitivitat”.

La lliga es disputarà en una fase regular de cinc jornades, on tots els equips s’acabaran enfrontant entre ells. La primera es jugarà demà a Vilafranca del Penedès, la segona i la tercera seran el 24 i el 29 de març a l’INEFC de Barcelona, la tercera el 15 d’abril a Sant Iscle de Vallalta i la darrera el 28 del mateix mes a Terrassa. Posteriorment, el 20 de maig, es jugarà la fase final.

Podeu consultar el calendari i els horaris de la Lliga Catalana en aquest quadre.