08.03.12

Preparats per continuar guanyant

La Selecció Catalana de raquetes de neu pot aconseguir el doblet a la Copa d’Europa

Si es fan bons els pronòstics Catalunya aconseguirà aquest diumenge dos títols més a la Copa d’Europa de raquetes de neu. El Master des Neiges, que es disputarà diumenge a la localitat francesa de Thônes, tancarà la competició i Laia Andreu i Gabriel Crosas, líders de la general, intentaran emportar-se el títol.

En el cas de Laia Andreu, seria la cinquena Copa d’Europa que guanya de manera consecutiva. Tot i que lidera la classificació amb comoditat, dues companyes de la Selecció Catalana, Mònica Ardid i Sílvia Leal, esperaran una ensopegada de l’atleta osonenca per prendre-li el títol.

En categoria masculina, Gabriel Crosas és el clar favorit. Va guanyar en la prova anterior, a La Molina, i d’aquesta manera va refermar la primera posició a la classificació general. Seria el primer títol de Crosas, que com Andreu té com a màxims rivals dos companys de Selecció, Just Sociats i Francisco Garcia.

La prova començarà diumenge a les onze del matí i a la una del migdia es lliuraran els trofeus de campions. Com ve sent habitual, esperem tornar a veure els esportistes de la Selecció Catalana a dalt de tot del podi.