07.03.12

La unió fa la força

Editorial 07/03/2012

Aquest dissabte es constituirà al Palau Sant Jordi de Barcelona l’Assemblea Nacional Catalana, en el que és un intent d’aglutinar diversos sectors del país en la tasca de superar el marc nacional actual. Accions com aquesta són positives de cara a unir esforços per un objectiu comú.

Això es pot relacionar amb el món de l’esport, on, des del seu naixement, la Plataforma Proseleccions aposta per la unitat d’acció a favor de les Seleccions Catalanes amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de reconeixements internacionals possibles. Perquè l’esport, i les Seleccions Catalanes al capdavant, també són una eina molt potent de construcció nacional. Perquè a nivell exterior donen a conèixer el nostre país arreu del món i a nivell interior serveixen de motor de cohesió social i d’eina d’integració dels nouvinguts. Celebrem i agraïm que els impulsors de l’ANC hagin convidat a la Plataforma Proseleccions i a totes les federacions esportives a ser-hi presents.

Des de la Plataforma Proseleccions veiem amb optimisme la constitució de l’ANC i esperem que aconsegueixi el que es proposa, mantenint l’esperit unitari que la defineix. Animem a tothom a participar-hi activament, tant a l’ANC com a la Plataforma Proseleccions.