29.02.12

Barcelona i les Seleccions Catalanes

Editorial 29/02/2012

Des de fa unes setmanes l’Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa una nova etapa del ‘Pla Estratègic de l’Esport de Barcelona’, un projecte que ha de “definir les estratègies esportives de la ciutat pel període 2012-2022”. Aquest pla compta amb “la col·laboració de tots els agents del Sistema Esportiu de Barcelona”, i per això, a banda de les sessions plenàries, també s’han convocat diverses sessions de grups de treball per aprofundir en cadascun dels apartats. Tot plegat ha de suposar un impuls per a l’esport de Barcelona i que es compti amb la participació de tothom sembla, d’entrada, una bona decisió.

La Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes hi participa amb un clar objectiu: que Barcelona no doni l’esquena a les nostres Seleccions reconegudes. Els anteriors governs municipals havien obviat les Seleccions Catalanes i havien posat traves de tota mena als esdeveniments que s’havien organitzat relatius als nostres equips nacionals. Per això esperem que la participació de la Plataforma Pro Seleccions en aquest Pla Estratègic de l’Esport i la nova etapa de l’Ajuntament barceloní serveixin per entendre que les Seleccions Catalanes han de tenir més presència en el dia a dia. Barcelona ha d’apostar per les Seleccions reconegudes com a símbol de la ciutat i del país.