23.02.12

La Copa d’Europa arriba a La Molina

Aquest diumenge Laia Andreu pot fer un pas definitiu per guanyar el cinquè titol continental de raquetes de neu

La Selecció Catalana de raquetes de neu juga a casa. Aquest diumenge la quarta prova de la Copa d’Europa es disputarà a La Molina i els atletes del nostre país intentaran tenir una actuació tan destacada com en les anteriors proves del campionat. Cal recordar que Laia Andreu encapçala la classificació general en categoria femenina, i Gabriel Crosas i Francisco Garcia lideren la masculina.

La setmana passada, en una entrevista a aquest web, Laia Andreu assegurava que no donava per feta la victòria a la Copa d’Europa, i afrontava aquesta prova de La Molina i l’última del campionat, a la localitat francesa de Thônes, com si partís de zero.

La prova l’organitza el Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, i posteriorment també s’ha planejat una raquetada popular, que puntuarà pel Circuit Català de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Podeu trobar més informació sobre el campionat al lloc web oficial.