23.02.12

El ‘Fora de joc’, a Manlleu

Demà a les 20.30h s’hi projecta el documental i  hi haurà una tertúlia sobre les Seleccions Catalanes

Demà divendres a dos quarts de nou del vespre tindrà lloc al Museu Industrial del Ter de Manlleu la projecció del documental ‘Fora de joc’. Després de l’exitosa estrena a Televisió de Cataluna la producció audiovisual de la Plataforma Pro Seleccions segueix recorrent tot el territori català, i ara finalment arriba a Osona.

Després de l’emissió del ‘Fora de joc’ es farà una taula rodona amb la presència de Sergi Blázquez (vicepresident de la Plataforma Pro Seleccions) i tres dels protagonistes que apareixen al documental: Ramon Basiana (president de la Federació Catalana de Patinatge), Rafel Niubò (ex Secretari General de l’Esport) i Miquel Masoliver (jugador d’hoquei patins).

Amb aquesta tertúlia es pretén aprofundir sobre el que s’està fent per avançar amb l’oficialitat de les Seleccions Catalanes i les traves que es troben les federacions catalanes quan volen aconseguir el reconeixement internacional.


Més notícies