22.02.12

La Plataforma Pro Seleccions, present a la 1a Gala Estrelles del futbol català

L’acte va servir per premiar els jugadors, tècnics i àrbitres més destacats

El president de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, va ser un dels convidats a la 1a Gala Estrelles del futbol català, que es va celebrar anit a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm, a Barcelona. La Federació Catalana de Futbol va guardonar els jugadors, tècnics i àrbitres més destacats del nostre país, segons el criteri popular dels aficionats i d’un jurat format per periodistes esportius.

Xavi Hernández, del FC Barcelona, va ser el guanyador del premi al millor jugador de futbol. El seu tècnic, Pep Guardiola, va rebre el de millor entrenador i Marta Torrejón, de l’Espanyol, va aconseguir el de millor jugadora. Pel que fa al de futbolista amb més projecció, va ser per un altre espanyolista, Álvaro Vázquez, mentre la millor àrbitre va ser Ana Zardaín. En l’àmbit del futbol sala, el Barça també va acaparar el de millor entrenador i jugador, que van recaure en Marc Carmona i Jordi Torras, respectivament. La millor jugadora va ser Clàudia Pons, del FS Gironella.

Finalment, també es van lliurar dos guardons especials. El premi a la superació va ser per Hèctor Simón, futbolista del Sabadell que ha tornat als terrenys de joc després d’haver patit un greu accident. L’altre ha estat pel doctor Ramon Cugat, per la seva trajectòria en la medicina esportiva.