16.02.12

“Catalunya mereix tenir selecció pròpia”

Josep Carreras explica a Die Zeit el seu somni

El tenor català Josep Carreras ha defensat les Seleccions Catalanes en un article que ha aparegut avui al setmanari alemany Die Zeit. L’article pertany a la sèrie ‘Tinc un somni’, en què diversos famosos expliquen els seus somnis i desitjos de futur. Carreras explica que “Catalunya mereix tenir una selecció pròpia, com Gal·les o Escòcia”. Malauradament no som reconeguts per la FIFA, però tot arribarà”. El tenor també ha confessat que “m’agradaria cantar l’himne nacional abans del primer partit oficial, això seria un somni!”.

Carreras, gran seguidor del futbol, també confessa en l’article que “quan era petit volia jugar al Barça, però per desgràcia vaig ser un jugador mediocre. Sempre he estat un enamorat del Barça, és més que un club, és una religió. Representa les nostres arrels i la nostra identitat nacional”.

En l’article, Josep Carreras també explica que “actualment estem desenvolupant  una òpera que tracta un tema que realment importa als catalans: la Guerra Civil, que va marcar el final de l’autonomia de Catalunya. El meu objectiu és fer una breu aparició a l’escenari amb aquesta obra”.