13.02.12

La Selecció Catalana també venç a la Racchettinvalle

Laia Andreu guanya i referma el lideratge a la Copa d’Europa de raquetes de neu

El balanç de la Seleccció Catalana de raquetes de neu a la Copa d’Europa està sent molt positiu. Aquest diumenge Laia Andreu ha sumat la tercera victòria catalana, segona personal, en les tres curses que s’han disputat fins al moment. A la Racchettinvalle Andreu va guanyar amb autoritat per davant de la vencedora de l’edició anterior, Maria Grazia Roberti.

La victòria d’Andreu va ser contundent, amb 45 segons d’avantatge sobre Roberti. La tercera posició va ser per una altra catalana, Mònica Ardid, que havia guanyat la cursa de fa dues setmanes a Suècia, i Sílvia Leal va quedar quarta. Amb aquest triomf, Andreu consolida la primera posició a la classificació de la Copa d’Europa de raquetes de neu.

En categoria masculina, Just Sociats va ser cinquè, Gabriel Crosas setè i Francisco Garcia onzè. La victòria va ser per Alex Baldaccini, seguit d’Stephane Ricard i Antonio Santi. A la general, Crosas i Garcia lideren la classificació.

Catalunya acollirà la propera prova de la Copa d’Europa, d’aquí a dues setmanes. El 26 de febrer la Molina serà la seu de la penúltima cursa del campionat. Després dels bons resultats aconseguits fins al moment, els esportistes de la Selecció Catalana intentaran donar una altra alegria a l’afició.

Podeu trobar més informació sobre la Racchettinvalle aquí.