13.02.12

El ‘Fora de joc’, a l’Ateneu Layret

Dimarts a les 19.30h, projecció del documental i debat-tertúlia

Després d’haver assolit una bona audiència en l’emissió a Televisió de Catalunya, el documental ‘Fora de joc’ de la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes es continua projectant arreu del país per conscienciar de la importància de les Seleccions Catalanes pel país i per l’esport català.

Demà dimarts a les 19.30h l’Ateneu Layret (Villarroel 49, Barcelona) serà l’escenari d’aquesta projecció, en què hi serà present Arnau Miró, membre de la Plataforma, que intervindrà en un debat-tertúlia amb els assistents. A més, se sortejarà un polo de les Seleccions Catalanes i després de la projecció es podrà viure el partit Bayer Leverkusen-Barça de la Lliga de Campions.

Esperem que tothom que pugui s’hi apropi per donar suport a les Seleccions Catalanes.

‘Fora de joc’
Data: 14 de febrer del 2012
Hora: 19:30h a 20.45h
Lloc: Ateneu Layret. C/Villarroel 49, Barcelona.