10.02.12

Tot a punt per la Racchettinvalle

És la tercera prova de la Copa d’Europa de raquetes de neu

Després dels èxits aconseguits en les dues proves anteriors, aquest diumenge la Selecció Catalana de raquetes de neu participarà a la tercera cita de la Copa d’Europa, la Racchettinvalle. Aquesta prova es corre des de fa onze anys a la localitat piemontesa de Pragelato, a Itàlia, escenari dels Jocs Olímpics de Torí del 2006. Amb 10 quilòmetres de recorregut i 600 metres de desnivell, és una de les curses més multitudinàries del calendari continental.

Els representants de la Selecció Catalana seran Laia Andreu (CE Callús), Mònica Ardid (UA Terrassa SE), Sílvia Leal (CE Solsonès), Just Sociats (CE Callús), Gabriel Crosas (AE Diedre) i Francisco Garcia (UA Terrassa SE). De moment, en categoria femenina Laia Andreu lidera la classificació general després d’haver guanyat a la primera prova, la Ciaspolada, i haver estat segona en la darrera, a Suècia. Precisament la vencedora d’aquesta cursa va ser Mònica Ardid, que la segueix en la taula classificatòria. En homes, Gabriel Crosas és el nostre millor representant en la general.

Podeu consultar tota la informació sobre la Racchettinvalle aquí.
I diumenge, a partir de les 11 del matí, podreu seguir la cursa en directe aquí.