09.02.12

Ens visita el president de la Biketrial International Union

Hiroshi Hirano ha estat aquest matí a la Plataforma Pro Seleccions

El president de la Biketrial International Union, el japonès Hiroshi Hirano, i el pilot català Ot Pi, 12 vegades campió del món, han visitat aquest matí la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. Ha estat una visita cordial aprofitant l’estada d’Hirano a Europa, un dia després de presentar a Igualada la prova del Campionat del Món de biketrial que es disputarà a la capital de l’Anoia.

Hirano ha destacat la capacitat organitzativa de Catalunya, on ja fa anys que s’hi disputen proves del Mundial, i ha recordat que els orígens del biketrial són precisament aquí, la qual cosa fa que aquest esport sigui un bon ambaixador de la cultura catalana arreu del món. Des de la Plataforma Pro Seleccions es valora molt positivament l’interès del president de la federació internacional per voler seguir coneixent el nostre país.