01.02.12

La Plataforma assisteix a l’acte de reivindicació del pacte fiscal

El president Xavier Vinyals va ser present ahir al vespre a l’Ateneu Barcelonès

Com a entitat cívica de Catalunya, la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, a través del president Xavier Vinyals, va ser present a l’acte que es va fer ahir al vespre a l’Ateneu Barcelonès per defensar el pacte fiscal. La Plataforma dóna suport a les iniciatives de la societat civil que aposten per un major autogovern, com aquesta que va servir per rememorar la petició del concert econòmic per Catalunya que es va fer el 1899.

Hi van intervenir el president de l’Ateneu Barcelonès, Francesc Cabana, acompanyat del president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, del president de la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País, Miquel Roca, i del president de l’Institut Agrícola Català de Sant Isidre, Baldiri Ros.

Podeu veure l’acte sencer al vídeo que n’ha penjat Vilaweb: