30.01.12

La selecció catalana de raquetes de neu arrasa a Suècia

Una victòria i tres podis més a la segona prova de la Copa d’Europa

Un triplet i un bronze són els excel·lents resultats de la Selecció Catalana de raquetes de neu a la segona prova de la Copa d’Europa, la Siljan Snowshoe Race, disputada a Suècia. Especialment destacable és l’actuació en categoria femenina, en què les tres noies de la Selecció van ocupar el podi. La victòria va ser per Mònica Ardid, seguida de Laia Andreu i Sílvia Leal. Com que Andreu havia estat la vencedora en la primera cursa de la Copa d’Europa, la Ciaspolada, continua encapçalant la classificació general.

En categoria masculina, Gabriel Crosas també va pujar al podi. Va protagonitzar un frec a frec amb el francès Bruno Freudenreich pel segon lloc, però finalment va acabar en tercera posició. El guanyador va ser el suec Magnus Jensen i en desena posició va acabar un altre català, Francisco Garcia. A la general per equips, la Selecció Catalana va ser segona, per darrere dels amfitrions suecs.

En definitiva, molt bon paper dels membres de la Selecció Catalana, que intentaran mantenir la bona ratxa a la següent prova de la Copa d’Europa. Serà la Racchettinvalle de Torí, Itàlia, que es disputarà d’aquí a dues setmanes, el diumenge 12 de febrer.

Podeu consultar les classificacions aquí.

Aquest és el vídeo de resum de la prova que n’ha fet el portal suec DT: