30.01.12

Els equips catalans de tamborí, entre els quatre primers d’Europa

Les noies han repetit la tercera posició de l’any passat

La Copa d’Europa de clubs que s’ha disputat aquest cap de setmana a Rovereto, Itàlia, ha deixat un tercer i un quart lloc pels equips catalans. El bronze, com fa un any, ha tornat a ser per les noies de l’INEF Barcelona, que van tenir ben a prop la classificació per la final. Els nois del Barcelona Tamborí Club, en canvi, han estat a punt de pujar al podi per primera vegada però han perdut la final de consolació.

En la fase prèvia de divendres, l’INEF Barcelona va aconseguir la classificació per la següent ronda sense problemes. Va guanyar els 3 partits que va jugar contra les representats d’Alemanya, Hongria i Escòcia i va passar com a primera de grup. A la següent ronda va tornar a derrotar l’equip alemany i, com era previsible, va perdre amb les que van acabar proclamant-se campiones de la competició, les noies del Sabbionara Trentino Team d’Itàlia. Malgrat tot, hagués aconseguit el passi a la final si hagués donat la sorpresa contra l’equip francès de Poussan, amb qui va perdre per un ajustadíssim 13-12. Finalment, les jugadores catalanes van aconseguir el bronze en imposar-se un cop més al Tamburello Dresden d’Alemanya en el partit pel tercer i quart lloc.

Pel que fa al Barcelona Tamborí Club, va començar el seu camí a la competició amb tres victòries i una derrota en la fase prèvia. Això els va donar la classificació per la següent ronda, en què van caure contra el Ragusa italià, que acabaria proclamant-se campió, contra el Florensac francès i contra el Tamburello Granada. Precisament el conjunt espanyol va ser el rival dels catalans en el partit pel tercer i el quart lloc de diumenge. Tot i que el Barcelona va començar manant al marcador, poc a poc es va anar encallant i això ho va aprofitar el Granada per capgirar el partit i endur-se la medalla de bronze amb un resultat final de 13-11. Malgrat tot, bona actuació dels jugadors catalans.

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.