25.01.12

Els representants catalans de tamborí juguen la seva Champions

A partir de divendres es disputarà a Rovereto, Itàlia, la dinovena edició de la Copa d’Europa de clubs de tamborí. Com en les cinc edicions anteriors, hi haurà representació catalana amb els dos equips que han guanyat la lliga: el Barcelona Tamborí Club en categoria masculina i el Club Esportiu INEF Barcelona en la femenina.

Tots dos conjunts participaran a la fase prèvia de la competició, i si la superen disputaran una fase final contra els equips de França i Itàlia, actuals potències mundials del tamborí. En aquesta última lligueta es decidiran els equips finalistes.

Des de la Federació Catalana de Tamborí, el president Jordi Moncusí considera que “els clars candidats a la victòria són els francesos i els italians, tot i que en la categoria femenina és on hi ha més possibilitats de donar una sorpresa. Les nostres jugadores aspiren a revalidar la tercera posició de la temporada passada, però no descarten arribar a la final. Els nois tenen com a repte superar la fase prèvia, en què s’hauran d’enfrontar a Espanya, Alemanya, Escòcia i Hongria”.

Coincidint amb el campionat també se celebrarà una assemblea de la Federació Internacional (FIBT), en què Catalunya n’és membre des de l’any 2009.

Aquests són els jugadors que representaran el tamborí català:

Barcelona Tamborí Club: Quim Espósito (capità), Dani Faciaben, Nau Marieges, Marc Juárez i Christian Cirera.
Entrenador: Marc Juárez.
Club Esportiu INEF Barcelona: Andrea Pitarch (capitana), Anna Castells, Bàrbara Carpena, Aida Domínguez, Joana Carbó.
Entrenador: Marc Satorra.